M-Elektronik   M-ELEKTRONIK (archív)

 
 

Oznam o ukončení prevádzky zákazníckeho centra v Martine a prijímania platieb v hotovosti

Vážení zákazníci,

oznamujeme Vám, že spoločnosť M-Elektronik v priebehu septembra 2011 ukončí prevádzku zákazníckeho centra v sídle spoločnosti na ul. Pavla Mudroňa 7 v Martine. Starostlivosť o Vás, zákazníkov, bude partnersky zabezpečovať od 12.9.2011 telekomunikačný operátor Slovanet na doterajšom tel. čísle 043/ 41 333 58  a na e-mail adrese melektronik@melektronik.sk  v pracovných dňoch medzi 8:00 – 16:30.

Ak ste uhrádzali Vaše platby za využívanie káblovej televízie alebo internetu v hotovosti v zákazníckeho centre M-Elektroniku, prejdite, prosím, na bežnú a pohodlnú bezhotovostnú platbu prevodom z Vášho bankového účtu. Ak bankový účet nevlastníte, platba je možná aj náhradným spôsobom prostredníctvom POŠTOVÉHO POUKAZU NA ÚČET (typ R) na ktorejkoľvek pošte. Vaše platby poukazujte na nezmenené číslo účtu 6611930001/1111 a ako variabilný symbol uveďte Vaše číslo zmluvy so spoločnosťou M-Elektronik. Ďakujeme za pochopenie.

 
Novinky:

Zlúčenie spoločností M-ELEKTRONIK a Slovanet

Dňa 1.1.2012 sa spoločnosť M-ELEKTRONIK zlúčila s telekomunikačným operátorom Slovanet, ktorý prevzal jej doterajšiu činnosť. Viac informácií

Vysokorýchlostný internet aj v Turčianskych Tepliciach

Vysokorýchlostný internet s rýchlosťami až 40 Mbit/s je dostupný už aj v Turčianskych Tepliciach. Informujte sa a objednávajte na bezplatnej linke 0800 608 608 spoločnosti Slovanet - www.slovanet.sk alebo u miestneho autorizovaného predajcu ATAK systems, s.r.o, Partizánska 22, Turčianske Teplice - www.ataksystems.sk.

Oznam zákazníkom

Vážení zákazníci, venujte prosím pozornosť Oznamu o ukončení prevádzky zákazníckeho centra v Martine a prijímania platieb v hotovosti.

Nové cenníky KTV

Vážení zákazníci a záujemci, na stránke Na stiahnutie nájdete nové cenníky káblovej TV platné od 12.9.2011.

Partnerstvo so Slovanetom

Novým vlastníkom a strategickým partnerom M-Elektroniku je od apríla 2011 spoločnosť Slovanet.


 
 

 

 


Spoločnosť M-ELEKTRONIK je zlúčená s telekomunikačným operátorom Slovanet, a.s.