slovanet slovanet slovanet   slovanet              
   Služby

Oznam zákazníkom o zlúčení spoločností M-ELEKTRONIK a Slovanet

Vážení zákazníci, oznamujeme Vám, že spoločnosť M-ELEKTRONIK, s.r.o., ktorej ste boli doteraz zákazníkom alebo používateľom jej služieb, sa zlúčila so svojím vlastníkom, telekomunikačným operátorom Slovanet, a. s., ktorý zároveň prebral všetky práva a záväzky voči doterajším zákazníkom a obchodným partnerom spoločnosti M-ELEKTRONIK.

Znamená to pre Vás nasledujúce prínosy a zmeny:

  • Od 1. 1. 2012 ste sa automaticky stali zákazníkom spoločnosti Slovanet, a. s.
  • Televízne služby budete dostávať v rovnakej cene ako doteraz.
  • Za využívané služby začnete dostávať od spoločnosti Slovanet faktúry a spolu s týmto listom dostávate aj prvú faktúru. Úhrady odteraz poukazujte na niektorý z účtov spoločnosti Slovanet (a s novým variabilným symbolom), ktoré nájdete uvedené na novej faktúre. Faktúry zasielame spravidla 8.-15. dňa v mesiaci.
  • Ak ste pre úhrady za káblovú televíziu využívali bankový trvalý príkaz, čo najskôr ho, prosím, zrušte a podľa údajov, uvedených na Vašej novej spoločnej faktúre od Slovanetu (najmä nové číslo účtu a variabilný symbol), si aktivujte nový trvalý príkaz, prípadne výhodnú platbu inkasom.
  • Doterajší bankový účet spoločnosti M-ELEKTRONIK (6611930001/1111) bude v blízkej budúcnosti zrušený, nepoužívajte ho už, prosím.
  • S Vašimi otázkami a požiadavkami sa môžete obracať priamo na oddelenia služieb zákazníkom a technickej podpory spoločnosti Slovanet (kontakty nájdete nižšie) a osobne nás môžete navštíviť v najbližšom zákazníckom centre spoločnosti Slovanet (zoznam nájdete na www.slovanet.sk).

Kontakty

Srdečne Vás vítame medzi zákazníkmi spoločnosti Slovanet, najvýznamnejšieho alternatívneho telekomunikačného operátora na Slovensku. Odteraz nás v prípade otázok a požiadaviek  môžete kontaktovať:

  • Služby zákazníkom - V prípade Vašich požiadaviek na aktiváciu alebo zmeny služieb, rozšírenie alebo doplnenie zmlúv a pri zmenách Vašich kontaktných údajov kontaktujte v pracovných dňoch v čase od 8:00 do 20:00 oddelenie služieb zákazníkom: e-mailom na sluzbyzakaznikom@slovanet.net alebo telefonicky na čísle 02 / 208 28 208 (voľba č.1).
  • Technická podpora - Pri riešení technických otázok a problémov Vám radi pomôžu naši operátori, ktorí pracujú denne aj počas sviatkov od 8:00 do 20:00. Stačí, ak pošlete e-mail na adresu technickapodpora@slovanet.net alebo zavoláte na číslo 02 / 208 28 208 (voľba č.2).
  • Zákaznícke centrá - v prípade záujmu navštívte osobne najbližšiu pobočku Slovanetu.

Môj Slovanet – prehľad Vašich služieb a faktúr

Vaše kontaktné údaje, nové faktúry a informácie o využívaných službách si v prípade záujmu môžete pozerať na portáli moj.slovanet.sk. Pred jeho využívaním sa stačí na web stránke zaregistrovať (vpravo hore). Na registráciu použite údaje z Vašej faktúry (Vaše registračné prihlasovacie meno nájdete v spodnej časti faktúry) a na Vašu kontaktnú e-mail adresu Vám príde nové prihlasovacie meno a heslo užívateľa pre prihlásenie sa na portál moj.slovanet.sk.

Faktúry a platby

Faktúry

v súvislosti so zlúčením spoločností M-ELEKTRONIK, s.r.o. a Slovanet, a.s. budete za využívané služby dostávať od Slovanetu pravidelnú faktúru. Za mesiac január 2012 Vám výnimočne posielame aj papierovú faktúru, ďalšie faktúry Vám budeme zasielať v elektronickej podobe s periodicitou, ktorá je uvedená na faktúre.

Vaše faktúry budú mať nové čísla účtov a nový variabilný symbol (bude na všetkých Vašich faktúrach rovnaký). Spolu s faktúrou bude uvedená tzv. informácia o stave účtu (tzv. saldo). Bude obsahovať prehľad vystavených faktúr alebo dobropisov a prijatých úhrad za posledné obdobie a na konci výšku Vášho aktuálneho preplatku alebo sumu k úhrade ku dňu vystavenia. V prípade zistenia nesúladu nás kontaktujte.

Faktúry Vám budeme zasielať v elektronickej podobe na e-mail adresu, ktorú sme Vám zadarmo vytvorili (podrobnosti sa Vám zaslali spolu s prvou papierovou faktúrou), alebo na Vami požadovanú e-mail adresu, ktorú nám nahlásite. V prípade záujmu dostávať navyše aj papierové faktúry (poštou) nás kontaktujte, táto služba je spoplatnená čiastkou 1,20 eura za každú faktúru (s DPH).

Možnosti Vašich platieb

Vaše faktúry môžete najpohodlnejšie uhrádzať inkasom a pri službách s nemennou výškou mesačného poplatku aj trvalým príkazom. Okrem toho je samozrejme možná pravidelná platba bežným prevodom (príkazom na úhradu). Máte zároveň možnosť vybrať si z viacerých účtov Slovanetu v najväčších bankách (sú uvedené na každej faktúre). Pri platbách uvádzajte variabilný symbol z faktúry, nie číslo faktúry, pretože sú odlišné. Doterajší bankový účet spoločnosti M-ELEKTRONIK (6611930001/1111) bude v blízkej budúcnosti zrušený, nepoužívajte ho už, prosím.

Prejdite na platbu inkasom

Odporúčame Vám prejsť na spoľahlivý a pohodlný spôsob platby faktúr inkasom, pri ktorom nemusíte chodiť na poštu či do banky, ani zadávať platobné príkazy, ale vďaka inkasu budete mať Vaše faktúry uhradené automaticky a načas.

Postup: vo Vašej banke si na základe faktúry od Slovanetu aktivujte platbu inkasom a následne nám oznámte Vaše číslo účtu a tiež číslo účtu Slovanetu, voči ktorému ste inkaso povolili. Naše kontakty sú uvedené nižšie na tejto stránke a na stránke Prejdite na platbu inkasom.

Kontakty pre Vaše otázky k platbám a nahláseniu inkasa

Podrobnejšie informácie o Vašich faktúrach a možnostiach platieb, ako aj o aktivácii inkasa nájdete na internetovej stránke www.slovanet.sk v sekcii Podpora (stránka Faktúry a platby).

Vaše otázky k platbám

S prípadnými otázkami k platbám za Vaše faktúry kontaktujte oddelenie fakturácie: platby@slovanet.net, tel.: 02 / 208 28 208 (voľba č. 5, v prac. dňoch 8–16h), fax: 02 / 208 28 622.

Poznámka: správu pôvodného bankového účtu spoločnosti  M-LEKTRONIK prevzala spoločnosť Slovanet. Po dobu niekoľkých mesiacov zostane tento účet funkčný a Slovanet naň bude prijímať a akceptovať aj platby omylom uhradené na tento starý účet alebo platby prostrednítvom pozabudnutých a nezmenených trvalých príkazov. Tie si však čo najskôr zmeňte na nový. Ďakujeme.

Ďakujeme Vám za záujem a veríme, že nové možnosti a výhody platieb využijete.

Upozornenie: v niektorých z listoch zaslaných s faktúrami sa vyskytla tlačová chyba – ako dátum zlúčenia bol uvedený 1.1.2011, správne má byť samozrejme 1.1.2012. Ospravedlňujeme sa za prípadné nedorozumenie.

slovanet Navigácia  Na vrch slovanet

© Slovanet-      (archív vybraných pôvodných stránok www.melektronik.sk